☀️Αντίο Καλοκαίρι Μου... Καλώς όρισες Σεπτέμβρη μου! & ✎All posts of the month #56 ➙ 12 posts Φλεβάρης - Αύγουστος 2023

🍁Αντίο Καλοκαίρι Μου... Καλώς όρισες Σεπτέμβρη μου! & ✎All posts of the month #56 ➙ 18 posts Φλεβάρης - Αύγουστος 2023

    Έφτασε και πάλι ο Σεπτέμβριος! Το φετινό Καλοκαίρι του 2023 πέρασε και αυτό, όπως περνάει πάντα, γρήγορα και ποτέ για κανέναν μας δεν είναι αρκετός ο χρόνος. Προσωπικά άφησε -όσο γινόταν- καλές εντυπώσεις, ευτυχώς αρκετές ή μάλλον οι περισσότερες ωραίες και όμορφες -Συλλεκτικές βεβαίως βεβαίως- στιγμές και έφυγε με τις καλύτερες ευχές. Τώρα από 1η του μήνα και πάλι πίσω στη δουλειά! Θα τολμήσω όμως να πω πως ίσως να ήταν, για εμένα λέω, έτσι; το ωραιότερο, το πιο ήρεμο, το πιο ξεκούραστο, το πιο "Μυρίζει ξεκάθαρα Καλοκαίρι" της μέχρι τώρα ζωής μου. Και ναι μου άξιζε ρε γαμώτο!

    Και μόνο που ξεκούρασα τα χέρια μου, που είχα πάθει μεγάλη ζημιά και πέρα από τις θεραπείες που έκανα, γλίτωσα εγχείρηση και τα χειρότερα, για μένα είναι το πιο σημαντικό από όλα. Γιατί, η υγεία και η ηρεμία μου πια -και νομίζω όλων μας- είναι που αξίζει από οτιδήποτε άλλο και τα βάζω πλέον σε προτεραιότητα. Και χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και ακόμα καλύτερα από όσα ευχόμουν και προσεύχομαι καθημερινά. Αποχαιρετώ λοιπόν το Καλοκαίρι, χωρίς καμία λύπη, παρά μόνο με ευγνωμοσύνη που το έζησα σε μεγάλο βαθμό, όπως ακριβώς το επιθυμούσα.  

   Αυτά τα ολίγα! Περισσότερα θα μοιραστώ σύντομα σε σχετικό post στο καθιερωμένο ετήσιο "Καλοκαιρινό μου άλμπουμ": ⛱Bye Bye Summer: 🌞The photos album of summer!⛱

 

Πυρκαγιές στην Ελλάδα Καλοκαίρι 2023
Ασφαλώς, δε γίνεται να μην αναφερθώ και να ξεχάσω τα άσχημα του φετινού Καλοκαιριού, φυσικά και ήταν οι καταστροφικές πυρκαγιές🔥 σχεδόν σε όλη την Ελλάδα μας. Τόσο άσχημες φωτιές σε τόσα πολλά μαζικά μέτωπα, δεν θυμάμαι ποτέ τα προηγούμενα χρόνια. Τόσες ακατανόητες πυρκαγιές - εμπρησμοί, (που δεν είναι μόνο η κλιματική κρίση) τόσο κακό που προκλήθηκε στα δάση μας, στα ζώα, στους ανθρώπους, στις περιουσίες, στον αέρα που αναπνέουμε, στην ίδια τη ζωή μας, πραγματικά δεν το χωράει ένας λογικός νους. Να βλέπεις τις εικόνες να καίγονται τα πάντα, Άνθρωποι με συναίσθηση, συνείδηση, ανθρωπιά να προσπαθούν να σώσουν όλοι μαζί μια γροθιά και ο καθένας ξεχωριστά ό,τι μπορούν και κυρίως να δίνουν μάχη με τις ίδιες τις φωτιές ειλικρινά δεν αντεχόταν, και δεν γινόταν να μην κλάψεις, να μην θυμώσεις, να μην ξεσπάσεις. 


   Δυστυχώς, με λυπεί αλλά η αλήθεια είναι αλήθεια! και καλό είναι να την αντέχουμε, η Ελλάδα και όλοι μας, κυρίως ο λαός της είμαστε στο έλεος της τύχης μας. Δηλαδή, αν, λέω "Αν" μας συμβεί ή έρθει η ώρα να αντιμετωπίσουμε κάτι πολύ χειρότερο (δεν ξέρω τι ακριβώς, το οτιδήποτε μιας και ζούμε σε παλαβούς καιρούς) το κράτος, οι δυνάμεις, τα μέσα θα είναι έτοιμα ή έστω ενωμένα να αντιμετωπίσει την όποια δύσκολη κατάσταση; Προσωπικά δεν πιστεύω πως είμαστε σε θέση έστω και προληπτικά να αποφευχθούν τα χειρότερα, διότι η χώρα πάσχει από πρόληψη γενικώς και ειδικώς. Δυστυχώς, δεν είμαστε παν-έτοιμη για τί-πο-τα. Και όσο και να μας λένε πως "όλα είναι υπό έλεγχο", την ίδια στιγμή συμβαίνει κάτι και διαψεύδονται τα πάντα και οι πάντες. Τι; όχι;

 

Μήνυμα 112

 

 Από την άλλην, αυτά τα μηνύματα από το 112 που λάβαμε, ήταν τόσα πολλά και πολλές φορές τόσο "άσχετα" από τον πραγματικό τόπο που βρισκόμαστε... και όπως και να το κάνουμε ένα 'πέταγμα σοκ' από τον ήχο το πάθαινες πιο συχνά κι από το σοκ που παθαίνουμε από όσα ακούμε και βλέπουμε. Βέβαια, δεν μπορώ να πω, μας κρατούν σε ετοιμότητα;! Τι; όχι; Με απλά λόγια, χωρίς πολλά πολλά, πολύ φοβάμαι πως "ο σώζων εαυτόν σωθήτω";!

 

    Τι άλλο μένει να πω;

😃ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να έχουμε βρε Όμορφε Κόσμε!😄 (Όχι δεν θα σας πω σε καμία περίπτωση "Καλό Χειμώνα"😁)Έναν καλοσυνάτο Σεπτέμβριο και όλα να πάνε καλά για όλους μας! Την σωματική, ψυχική και συναισθηματική μας υγεία και τα μάτια μας! Αυτό σαν ευχή!

 

 


Για το τέλος, όπως κάνω πάντα σε αντίστοιχα μηνιαία posts, θα σας αφήσω με όλα τα post (σε περίπτωση που τα χάσατε!) που έχουν ανέβει στο blog, το διάστημα από Φεβρουάριο μέχρι τον Αύγουστο του 2023

 

  Όπως θα δείτε, ειδικά τον μήνα Αύγουστο, αφοσιώθηκα στο να ανεβάσω αναρτήσεις τύπου "📂Αρχειοθήκη", γιατί συνεχίζω (και θα συνεχίσω το προσεχές διάστημα) να βάζω σε καλύτερη οργάνωση όλες μου τις αναρτήσεις του blog μου, για να είναι πιο εύκολα προσβάσιμες και σε μένα και σε σας που με διαβάζετε. Πάντως, όλη αυτή η διαδικασία (αν και χρονοβόρα και κουραστική) που κάνω με τις "Αρχειοθήκες" πραγματικά πόσο την λατρεύω. Όχι μόνο ξανά διαβάζω όλες τις παλαιότερες αναρτήσεις μου και νιώθω περήφανη για όσα έχω μοιραστεί αλλά είναι και μια πολλή καλή ευκαιρία να διορθώσω τα σπασμένα links, να μπουν οι σωστές ετικέτες, να προσθέσω εκ νέου τις εξαφανισμένες (δεν ξέρω γιατί!) φωτογραφίες των αναρτήσεων και να προσθέσω επιπλέον νέες -update- πληροφορίες σύνδεση παλαιού με νέου σχετικού post. Ναι, η αλήθεια είναι ότι στα πάντα είμαι οργανωτική.😉     


 
✎All posts of the month
Κάνοντας κλικ πάνω σε κάθε τίτλο μεταφέρεστε αυτόματα σε νέο παράθυρο. 
κάτω βέλος

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ  2023 
- 12 αναρτήσεις


🌧Αντίο Ιανουάριε! Καλώς όρισες Φεβρουάριε! & ✎All posts of the month #55 ➙ 6 αναρτήσεις για τον Ιανουάριο 2023

❤️Valentine's Day 2023: Όταν η Αγάπη εκφράζεται έτσι απλά...

👩Happy Mother's Day 2023: Χρόνια Καλά Μανούλες!

🍿Movie in Cinema Κριτική - Παγιδευμένη Ψυχή: Η Πορφυρή Πόρτα (Insidious: The Red Door)(2023)



🌄My favorite places #12 – Διακοπές στα Μέθανα (Methana)

📂Αρχειοθήκη: 😂Χιουμοροκατάσταση με την Μαρία! (γιατί μπορώ και αυτοσαρκάζομαι!)

📂Αρχειοθήκη: ✈️🌄Ταξίδια/Traveling, My favorite places & Σχετικές αναρτήσεις

📂Αρχειοθήκη: ⛱Bye Bye Summer: 🌞The photos album of summer!⛱



📂Αρχειοθήκη: 📸My Instant Photo Moments, #φωτογραφισετο & #My100happydays

📂Αρχειοθήκη: 🎨Οι Καλλιτεχνικές Ανησυχίες Μου

📂Αρχειοθήκη: Αφιερώματα, Προσωπικότητες & Παρουσιάσεις

📂Αρχειοθήκη: 🖋My Favorite Quotes & άλλα Σχετικά


Μαρία / Maria







Διαβάστε επίσης:
_________________ 
►Δείτε όλες τις αναρτήσεις της στήλης ✎All posts of the month 
►Διαβάστε κι άλλες αναρτήσεις στην κατηγορία Καλό μήνα 
►Δείτε όλες τις Αρχειοθήκες & Λίστες (Lists) του blog 
►Δείτε το Site Map του blog για εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο του blog 
►✍Όλες οι αναρτήσεις του έτους 2010 (6), 2011 (36), 2012 (81), 2013 (173), 2014 (135), 2015 (148), 2016 (112), 2017 (72), 2018 (69), 2019 (15), 2020 (28), 2021 (38), 2022 (30), 2023 (18)

 

 

✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰✿


Newsletter / Ενημερωτικό Δελτίο by ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

  Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσαι άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog.




Μπορείς επίσης να με στηρίξεις απλά...
buymeacoffee by syllegwstigmes
 


Υπογραφή: Μαρία Παρασκευοπούλου (♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫)

*Η παρούσα ανάρτηση, όπως και ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού του blog/site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία των 3 ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ - ✎Οι Συγγραφικές Μου Στιγμές✎ & ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ και ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ by mariaparask29_photography.
Συνεπώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αντιγραφή ή τροποποίηση, όχι για Εμπορική Χρήση, αναδημοσίευση, αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς πρώτα τη συγκατάθεσή και έγκρισή της κατόχου. 
Αν ενδιαφέρεστε για ανα-δημοσίευση θα πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μου.  
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
 Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα!

4 σχόλια :

  1. Νέος μήνας, νέα σελίδα, νέες ευχές, νέα όνειρα και πολλές όμορφες στιγμές..
    Γιατί η ζωή μας στηρίζεται στις στιγμές
    Καλό απόγευμα και Καλό Μήνα

    ΥΓ. Πολύ ωραίος ο στυλος που γράφει το όνομα σου.
    θα ήθελα να το δοκίμαζα και στο δικό μου Blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλά τα λες Μαρία μου, γενικά να προσέχουμε την υγεία μας και την ψυχούλα μας...υπομονή για ότι περνάμε σαν άνθρωποι. Καλό Σεπτέμβριο να έχουμε με τα καλύτερά του.
    Να περνάς όμορφα με ότι κάνεις καλό βράδυ 🌙😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σμαραγδάκι μου, υπομονή και δύναμη για όσα ζούμε και θα ζήσουμε! Έναν ευλογημένο Σεπτέμβριο με τα καλύτερά του, μακάρι! Καλά να περνάμε όλοι μας! 😃

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes